Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Friday, 27 April 2012

Apa Yang Menarik Dengan Gambar Ini


SALAM SEJAHTERA & SALAM 1MALAYSIA




Apa yang menarik????




Hush, lama sungguh tak update blog ni..sunyi je rasanya kan..entry kali ni taknak cakap banyak, just tak tengok ketajaman mata para bloger sekalian.


Apa yang menarik tentang gambar diatas...bila diteliti betul-betul, ada dua gambar yang boleh mencuit hati pada mereka yang jarang jumpa situasi begi...mari cari..


P/s : KB nampak dua la, tak tahu pula ketajaman mata korang pula macam mana

Wednesday, 4 April 2012

Orang Cakap Macam Anak Beranak...Betul Ker?????

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA


Akhirnya dapat gak salam pemimpin nombor 2 negara selepas beberapa kali bertemu dengannya.

target lepas ni nak bersalaman dengan PM pulak dan buat kenangan bersama