Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Tuesday, 27 September 2011

NEW!!?...COOL!!!?



Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Salam 1Malaysia

-Berwajah baru-
-Cool-
-Simple--
-Cantik-
Yang paling penting tema HIJAU
KB suka sangat dengan wajah baru DUNIA SI KATAK BULAT NI


Bukan KB nak puji diri sendiri atau bangga diri.
Tapi KB sungguh berbangga dengan hasil usaha sahabat baru KB yang baru kenal melalui FB atau nama panjangnya FACEBOOK atau Najwa Latif panggil MUKA BUKU.

Special Thanks to saudari Aien Not Alien kerana bersusah payah mecipta blog yang penuh bermakna pada KB.
ini adalah doodle dan header milik saudari Aien Not Alien
Nurulaien Roslan...macam mana, terpikat tak korang??!
Empunya diri pun boleh tahan comelnya, sesuai la dengan doodle dia tu
Mana-mana lelaki yang tidak berpunya lagi, nak cuba berkenalan dengan dia, silakanlah.
 Tapi KB tak pasti anda diterima sebagai calon atau tidak,
Yang pasti, insan yang diberi nama Nurulaien Roslan ni memang seorang yang mudah untuk berkawan dan tidak lokek ilmu untuk dikongsikan.
KB macam mana pulak????
KB tetap KB la, sahabat biar ramai, musuh jangan dicari.

Balik pada cerita yang asal, Blog ni semua hasil titik peluh dia yang tak tidur malam nak siapkan blog yang secomel ni (betul atau tidak KB tak pasti) tapi dalam masa yang singkat, sahabat KB ni mampu untuk siapkannya, temasuk aksesori sekali, dari layout, doodle, shout mix dan pelbagai lagi.

Kalau KB la kan, ambil masa seminggu rasanya nak siapkan blog comel ni



Kepada Nurulaien Roslan, KB ucapkan jutaan terima kasih kepada anda kerana banyak berjasa dengan KB. Insyallah, KB akan balas jasa anda dengan pakej bawa anda pergi perigi Hang Tuah + Coffe sama-sama seperti yang telah dipersetujui dalam MOU yang telah dimetri sehari yang lepas tanggal
 26 September 2011

Anyway, thanks for everything 
Suka Sangat dengan wajah baru blog KB
Ada Seekor Katak Hijau yang Comel berlatar, tulisan hijau yang menjadi warga kegemaran KB dan berlatar belakangkan warna hitam, salah saty warna kegemaran pencipta blog ni.

psst: Ini adalah 'special edition' entry yang ditujukan khas kepada Nurulaien Roslan atas usaha dia mencipta blog ni dan sebagai tanda terima kasih KB pada dia
Entry ini gak sebagai entry yang dibalas kembali atas entry  yang dibuat oleh Aien atau nama komersialnya Aien Not Alien a.k.a A.N.A utk KB dibawah tajuk 

Gambar Hiasan semata-mata
Kepada Aien Not Alien aka A.N.A, anda wajib terharu untuk kali kedua sebab KB pun dah terharu untuk kali keduanya


opss...lupa nak bagitahu, A.N.A ni juga merupakan insan yang pertama merasmikan blog ni dengan menjadi folower yang pertama dan orang pertama yang komen dalam shout mix...TAHNIAH A.N.A

8 comments:

AIEN NOT ALIEN said...

dan yang pertama komen disini...hahahaha


gila tamak A.N.A ni, semua nak jadi pertama..hahaha..


rajin2 update blog ok... seriously memang terharuuuuu sangat! tak sabar nak tunggu JALAN-JALAN + COFFE... ^_^"

HAPPY BLOGGING!!!!

Katak Bulat said...

Hehehe....tu la, mmg tamak tol minah sorang ni, ntah ap nak jadi pon x thu la...layankan je la...hehehe
x trima pujian sngt ek..ni trima kutukan lak...heheh

btw, thanks alot ek...pijan akan rajin2 kan diri..bnyak nak share especially pasal isu semasa yang berlaku kat melaka ni

AIEN NOT ALIEN said...

kutukan membina takpe... hahaha..


baguslah..kalau susah nak dapat MHI, baca melalui Dunia Si Katak Bulat ok jugak ni....hihi...

Katak Bulat said...

Aah ek...kat gadek susah dapat mhi ek...dengan rela hati KB sedia berkhidmat....

Amirul said...

Peh!!! pijan...terbaik...kalau ko x perform masa jd pengapit aku tak tau la pijan...

Katak Bulat said...

Ap maksud ko x perfome ni mirul...tertanya2 gak aku cm ni???
kalo perfome sebgai pengapit yg terbaik..ofcoz aku akan jadi yg terbaik bro..khas buat kawan baek aku sorang ni....

Amir Baker said...

Korang dua ni couple ke? ceh ceh

Katak Bulat said...

hush kamu ni amir..kengkawan je la..tgk ayat dah tahu kan...mulut kene manis sikit r..tu jek...hehehe..tip ni bro