Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Friday, 27 April 2012

Apa Yang Menarik Dengan Gambar Ini


SALAM SEJAHTERA & SALAM 1MALAYSIA




Apa yang menarik????




Hush, lama sungguh tak update blog ni..sunyi je rasanya kan..entry kali ni taknak cakap banyak, just tak tengok ketajaman mata para bloger sekalian.


Apa yang menarik tentang gambar diatas...bila diteliti betul-betul, ada dua gambar yang boleh mencuit hati pada mereka yang jarang jumpa situasi begi...mari cari..


P/s : KB nampak dua la, tak tahu pula ketajaman mata korang pula macam mana

4 comments:

remyhazza said...

pertama.... cinta tak kenal ketinggian......

kedua.... awat mamat tu bwk handbag mak dia..... dia ingat macho ler tu....

ketiga....
bila pulak angry bird tu salin kulit ????? kaler hijau !

adlina said...

mesti tu handbag gf dia..haish!!!

Aida Omar said...

rasa macam sweet pulak tgk pasangan tu.. :) eh angry bird tu kaler hijau pulak dah.. hehe

Aien Alien said...

sepasang couple yang unik dari sudut ketinggian...kikiki..


ada mamat bawak handbag....angry bird hijau tu...cantik lak tengoknya..hehe