Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Thursday, 26 January 2012

Pesanan Kekasih Buat Kekasih

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA
SALAM 1MALAYSIA
SALAM MELAKA MAJU 2010
NEGERI BANDAR TEKNOLOGI HIJAU


Alamak, dah terikut-ikut lak cara Datuk Seri Mohd Ali Rustam ketika permulaan setiap ucapannya, mesti ada semua perkataan tu.



Sepanjang setahun ikut dia ni, sampai naik hafal lak segala isi ucapan yang dia selalu ucap dalam setiap majlis yang dia hadir.


Oklah, taknak buang masa cerita pasal Datuk Ali, KB nak share sesutau dengan korang tentang satu perkara yang tak patut korang buat dalam hidup korang. Seriusly perkara ini memalukan.


Tapi mungkin ini cara seseorang untuk meluahkan perasaan pada pasangannya, tapi kalau ye pun, tak payah la sampai satu dunia tahu pasal sayang korang pada pasangan korang.


Apa yang KB nak cakapkan, guna cara lain sebab ia akan membawa sesuatu yang tak baik pada anda dan juga pasangan anda.


Bukan tujuan untuk mengaib, tapi hanya sebagai contoh kepada semua agar tidak melakukan perkara yang sama.


Please used another method to express your feeling to your couple


Dan apa yang anda dapat adalah ini.

tu dia, ada plak manusia yang akan membalasnya dengan cara yang agak klakar.heheh




P/S : Jangan ekpresikan perasaan anda melalui youtube, ramai mata memandang, ramai juga yang mengutuk termasuk penulis blog ni.....

7 comments:

Cikgu Ma said...

ala...line sangat siput ni kb, tak leh tengok video la...

spontan K

Katak Bulat said...

Cik Ma: alamak..cianyye...sinopsis vidoe yang pertama, luahan prasaan sayang wanita berkenaan kepada pakwenya dengan nada yang boleh mengeluarkan isi perut KB...

Video ke2 pula adalah mamat2 yang menganjing minah diatas dengan membalas video cintan mninah kat atas..kalo CM dapat tgk, ada 2 reaksi jer, sama ada Geli atau gelak berguling2..hehehe

Edy Fee said...

macam2 manusia skrg...smp ade yg tatau malu

Aida Omar said...

haha..video nie membuatkan aida tak dapat tido malam..ngeri! tapi tak baik kan.. sian girl tu, mungkin dia suka luahkan perasaannya dengan gaya macam tu.. harus dielakkan pasal tak berfaedaj kot.. huhu

Anak Wak Mail said...

adoi..semua benda pon nak letak kat you tube..simpan sendiri kan lagi bagus..:)

Aien Not Alien said...

perempuan tu silap tempat nak luahkan perasaan dia yang tulus suci tu... ^_^"

Katak Bulat said...

edy: itu la pasal...adakah ini salah satu penyalahgunaan medium internet...

Aida Omar : hahah...sampai cam tu sekali yek aida..dasat gak penangan vedeo tu...

tp lebih baik just email jek vidoe tu, tak payah nak upload youtube..hmm...ikut cara masing2 kan

Anak Wak Mail: tu la pasal...dah kekurangan kerja nak buat kot...

A.N.A : hehe....tahu xper.silap hari bulan ley jadi artis express....glamer