Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Tuesday, 31 January 2012

KENALI KAREKTOR PEREMPUAN MELALUI KETAWA

ASSALAMUALAIKUM 
SALAM SEJAHTERA

Nak dengar lawak tak???! Tadi kan.....

Golongan wanita/perempuan biasanya terkenal dengan seseorang yang mempunyai adap sopan yang boleh dipuji dan serta jenis yang tersipu-sipu malu. Jenis-jenis ni memang selalu kita jumpa masa zaman mak apak kita masa muda-muda dulu atau zaman kita sekolah around tahun 90-an. sekarang pun ada juga, cuma tak ramai.


Sama juga situasi ketika ketawa, golongan ini juga bisanya merupakan golongan yang akan ketawa dengan penuh adab sopan sambil menutup mulut masing-masing (sebahagian). Tapi sebenarnya, itu adalah bidaah (dusta) semata-mata.


Kali ni KB nak share dengan korang jenis-jenis ketawa wanita/perempuan mengikut karektor masing-masing :-
|
|
|
|
|

Perempuan Palsu 
Bila perempuan ini ketawa macam lelaki atau suara jantan yang keluar, ternyata perempuan jenis ini adalah bukan wanita asli, paham-paham je la yek...
auu..i tulen tau...ha ha ha

Perempuan Penyabar
Jenis ni akan ketawa selepas orang lain abis ketawa untuk membuktikan kesabarannya dalam kehidupan termasuk ketawa

Perempuan Adil
Bukan sahaja mentertawakan orang, malah dia turut mentertawakan diri sendiri, jadi bersikap adil pada semua

Perempuan Berani
Meniru gaya pontianak ketawa ketika berhadapan dengan pontianak yang 'real'

Konfiden-konfiden
Perempuan Berkeyakinan Tinggi
Akan mentertawakan bos atau pegawai atasannya dengan penuh bergaya 

Perempuan Matetialistik
Ketawa terbahak-bahak tanpa segan silu sambil selang seli dengan permintaan barangan berharga
Atau ketawa macam ali baba(lakonan azis satar) dalam citer Ali Baba Bujang Lapok.




p/s : Untuk suka-suka, jangan ada yang terasa
p/s/s: KB main bantai jek ni...hehehe








7 comments:

si robot comel said...

kita kategori yang mana eh?haha

Aien Not Alien said...

hahahaha...adoyaiii..


ketawa baca entri ni... :D

Katak Bulat said...

Madi : hahaha...xder dalam senarai ker...boleh tambah..xder hal...tp tengok gaya cm no 5 jek..hehehe


a.n.a : hehe...ada yang tersenarai x cik aien

Aida Omar said...

hahaha...kelakar lah KB nie.
perempuan adil tu yang tak boleh blah tu..disamping ketawakan orang dia ketawakan diri dia jugak. :P

Katak Bulat said...

aida: baru la bersikap adil...tol x..kalo ketawakan orang jerk...nampak zalim per

Cikgu Ma said...

tak da dalam list la ketawa saya...hehe

Katak Bulat said...

Cikgu ma: la, yer ker...cuba CM bg karektor macam mana...nanti boleh KB tune sikit..hehehe