Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Thursday, 6 October 2011

Bila Dilanda Sakit

demam-demam pun nampak comel
Hais

>>>>Bila rasa nak demam

>>>>Badan dah mula la sakit-sakit

>>>>Urat dah berdenyut-denyut

>>>>Kepada dah mula berat

>>>>Badan jadi memau

Arrrgggg....sakit tekak den menjerit ni, tepuk la sikit
>>>>Suara lak dah jadi macam Ella, Abot pon boleh lah, kalo Amy Serach ngn Awie Wings memang xkan kesampaian la       ==========>>>

>>>>Mood untuk kerja dah hilang

>>>>Ada yang amek MC dengan sendiri kang

>>>>Batuk-batuk jangan cakap,  dah menjolok tekak nak bagi suara batuk tu sedap

>>>>Cara paling berkesan
         >MAKAN PANADOL
         >TIDUR

>>>>Ada apa-apa tips untuk bagi demam ni hilang dengan cepat tak...
>>>>Seorang sahabat KB suruh minum 100++
>>>>Tapi tak sempat lak nak beli tadi, esok je la

>>>>Kepada yang berkenaan, thanks for ur concern k
>>>>Hanya tuhan dapat membalasnya

p/s: Badan tak panas, tapi urat-urat badan berdenyut, apa ketegori demam tu yek? Sila beri jawapan anda.




8 comments:

Bro ahmad said...

cian budak cute tu hmm

Katak Bulat said...

kesian kan jadi mangsa keadaan..

AIEN NOT ALIEN said...

jawapannya...anda DEMAM URAT... ok! :)

Katak Bulat said...

hehe..ok, sajer nak manja2 dengan orang yang rajin membaca entry ni...hehehe...

AIEN NOT ALIEN said...

bermanja dengan siapa wahai incik katak? haaaa... bilang sama mak... :)

Katak Bulat said...

hehehe..saper yg paling rajin view entry2 yang bernama sikatakbulat ni..cube cik aien bilang sama incik katak yg comel ni..ehehehe

miratun madihah said...

rehat lah banyak2.

basahkan tuala letak kat dahi tu tau :)

moga cepat sembuh

Katak Bulat said...

Thanks wahai cik Miratun aka Robot Comel....
alhamdulillah, hamba sudah sihat walaupun masih lagi batuk2....