Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Tuesday, 4 October 2011

Wah, Doodle Special Untuk Katak Bulat

Pernah tak tengok katak panjat pokok, mesti korang pernah dengar kan pasal tu, tapi korang tak pernah nampak macam mana rupa katak diatas sepohon pokok yang besar....

Kali ni, KB nak tunjuk dekat korang yang Katak tu pandai panjat pokok selain melompat...
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
|||
V


Tadaaaaaa......



Comel kan doodle ni...Kalau korang nak tahu, doodle ni hasil rekaan dan copyright oleh sahabat KB atau lebih dikenali sebagai 
aka
A.N.A
aka
Nurulaien Bt Mohd Roslan
aka
Semut Gebu
aka
Anak Kecik
aka Semut Sunyi

Kadang-kadang naik gile melayan sahabat KB yang sorang ni, ada jek idea gile dia yang akan dia buat....

Btw, thanks ek A.N.A

bila KB dah pandai Buat doodle sendiri, KB hadiahkan kat ana lak.ok..thanks again

2 comments:

AIEN NOT ALIEN said...

hahahaha..siap listkan nama2 pelik tu...


adehhhh...ketawa dibuatnya... :)


amek semula doodle lain, baru tag nama... :)

Katak Bulat said...

haha..yer la, lepas satu, satu name pelik yg diguna...kate bukan alien...tp dah guna nama2 alien ni, ley ketegory sebagai alien gak tau...hehehe