Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Saturday, 12 November 2011

Akhirnya.....

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Salam 1Malaysia



Akhirnya, apa yang KB harapkan berjaya juga akhirnya. Apa yang berjaya???

Jumpa Duit Sejuta??! Tunggu menang ekor la, tapi KB tak menceburi dunia ekor ni atau orang kampung KB cakap, 'saham' RM3.50...Sebab apa cakap macam tu, ada la dengar cerita hamba allah ni, dia main 'saham tu dengan harga RM3.50, berjaya mendapatkan pulangan RM70k kalau tak silap.

Berjaya beli kereta sendiri??! Huh, simpanan sendiri dah abis bayar kereta orang yang remuk hari tu, nak tahu cerita, klik sini 

Dapat jodoh??! Jauh Sekali, belum jumpa lagi jodohnya, mood sedih sebab tiada orang nak kat kita yang tiada apa-apa harta. Dulu KB selalu kutuk member, umur dah lanjut, tapi awek takda, bila kau nak kawen ni??!

Masa ni masih ada kekasih hati lagi, boleh la berlagak, sekarang ni, membujang lagi, belum ada la kekasih hati, tapi KB ada dua isteri. Jangan jeles ek.

Isteri pertama : Yamaha LC135 : MBR 2378
Isteri kedua   : Kamera DSLR  : Canon EOS 600D (masih dalam rawatan)

Tapi, apa yang KB nak cerita dalam entry kali ni adalah, KB berjaya buat favikon KB sendiri...cayalah KB, hampir hilang sabar jugak buat Favikon ni..So adik KB yang empunya blog nhlifestyle tak boleh la berlagak lagi. Abangmu dah berjaya buat favikon sendiri..heheheh

Sorry geng. dapat besarkan lagi untuk buktikan pada korang semua...tapi kalau korang perasan, tengok kat tab menu lappy or pc masing-masing yek


Tahniah pada diri sendiri....pada yang lain-lain, if all off you want to have ur own favikon, just blogwalking and study it carefuly, it hard for me to explained it here. sory you guys. Can't teach you how to make it because also new in this bloger world.

p/s: Ada perasaan bangga dengan diri sendiri juga sebenarnya.hehehe 

5 comments:

Amir Baker said...

Tahniah.!

Eein Azryn said...

boleh tak pinjam isteri no 2 lepas tamat tempoh rawatan? ^^

NH said...

chet,,, xheran.haha pape pon,, tahniah la.. hahaha..

Aien Not Alien said...

wah...ada favikon da...hehehe..

bagus2....

Katak Bulat said...

Amer: terima kasih yek en amer

Eein: errr..nak pinjam ek..isteri KB la, maner ley pnjm cm tu jek..gpon die x mnt hubungan sejenis.hehehe..gurau ek

NH: hahaha..jgn jeles ek

Aien: hehe..blajar dan terus belajar