Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Sunday, 20 November 2011

segmen : Yasmin Aris 1st GA

ASSALAMUALAIKUM SALAM SEJAHTERA

Tadi KB bw kat satu blog ni, tertarik lak nak join segmen seorang bloger ni : Yasmin Aris

Apa yang KB dimaklumkan, Yasmin Aris ni baru 1st time buat segmen GA (Give Awayy) katanya la, so sebagai tanda sokongan KB pada bloger2 yang berada dalam dunia maya ni, KB ambil peluang ni untuk join segmen Yasmin ni. Jom kita try sama-sama.

Syaratnye senang jee :



1. Wajib FOLLOW bLog ni duLu, dan LIKE Facebook Page tu skaLi yee :D HAHA .


2. Dahh ? Trime kasih :) :P Then, korang jz perLu buat satu new post.
DaLam new post tu kena ade :
· TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
· Copy semua syarat-syarat GA ni .
· Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
(Tekan gamba, right cLick,Copy Image URL dan letak  kat dLm entry korang)
· Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry ini .


3. Fahemm ? Hihi :) Seterusnyee, tinggaLkan Link entry yg korang dah pubLishkn tuu kat ruangan komen bawah nii . Dah siapp ! :)


4. Ok, ok .. GA ni akan dibataLkn kLu penyertaan tak Lebih dari 10 orang . Huhu T-T
So, join Lah beramai-ramai yee ! kite sukee . Hii ❤


5. Tarikh tutup : Sabtu-[19 DISEMBER 2011] Lambat Lg kan ;P ade mase nk join . Jom-jomm !

Sape yg bertuah akan menerime hadiah yg tak seberapa nii .


Maxis, Digi, CeLcom, Etc : RM10
Edited bLue Minima TempLate
Cute Cursor 



Kepada Yasmin, ini pun kali pertama join segmen orang, so sama-sama try n error juga
So mari kita sama-sama meriahkan segmen ni beramai-ramai.

1 comment:

Woofer Storm said...

gud luck..follow sini gak^^