Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Thursday, 24 November 2011

Biri-Biri Atau Babi,

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sedang BW tadi, tertarik pulak dengan satu artikel dalam laman web gilerkentang ni pasal binatang haram, 'babi' yang berbulu seperti biri-biri.

Dari apa yang dimaklumkan dalam laman web berkenaan, nama binatang ni adalah 

Babi Mangalitsa yang berasal dari Australia dan Hungary.

Orang sana gunakan babi jenis ni untuk daging dan bulu untuk benang, sama macam biri-biri.


Terperanjat juga bila tengok gambar ni, cuma tak pasti sama ada ia benar atau hanya mahu rekaan semata-mata. Maklumla, dunia sekarang ni nak menyesatkan manusia, macam-macam boleh buat kan. Tu semua atas bantuan teknologi.

Ni antara gambar-gambar Babi berbulu biri-biri yang dipetik dari tuan punya web.

+
+
+
+
+
+
+
+
V
Hush, sejibik macam biri-biri cuma badannya dan rupa babi

aarrrr...peacee yooooo

Sekali pandang memang nampak babi convert kepada biri-biri

p/s: hanya untuk berkongsi bersama bloger sekalian, berdosa tak KB simpan gambar binatang di dalam Blog....kompius jap.kene tanya yang pakar la

6 comments:

mR.aSLaN said...

ingat kete je leh convert .. babi convert pon dah ada :-) hahahahaha

si robot comel said...

eh macam tu pulak,macam2 sekarang ni

CikGu Ma said...

simpan bukan utk koleksi kan??

jom baca =_=
oh lelaki!!

Aien Not Alien said...

ohoiii...kalu terserempak ni..kena tengok muncung dulu...

Katak Bulat said...

aslan: biasa r, dunia dah maju kan

Madi: tu la pasal...tp x tahu kesahihan benatang ni cam ner

cikgu ma: Yup, hanya untuk berkongsi, terima kasih singga

aien: tengok ekor skali, kadg2 benatang ni pemalu, jalan tunduk jek sebb selalu kene kutuk...heheheh

afzalsukasuki said...

comel kan?rasa nak peluk2 si najis mughallazah tu kan?kan?berbulu aku nengok!haha