Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Wednesday, 2 November 2011

Bila Dilanda Sakit part 2

ciannya baby ni kene sakit



Dalam masa sebulan ni, dah 3 kali KB mc...nak kata mandi hujan, tak jugak...nak kata kerja kuat, macam orang lain juga, bekerja..







Ntah la, mungkin ujian allah pada KB, so kene menghadapinya dengan hati yang tabah dan tenang.






Apa-apapun, KB harap next week tak demam lagi sebab ada temujanji dengan seseorang pada hari selasa depan bersamaan 8.11.11.





KB harap mama kepada insan tersebut bagi kebenaran kepada KB untuk bawa anaknya keluar, insyaallah...




Kepada insan yang berkenaan, harap-harap plan kita ni jadi ek. dan KB harap kesihatan KB akan pulih seperti sedia kala..amin..




p/s: kepada insan yang berkenaan, see u next week....

2 comments:

Aien Not Alien said...

semoga cepat sembuh..jangan malas makan ubat~


wooo...nak dating ekkkk...hahaha

Katak Bulat said...

Amin..thanks cik ANA

btw, plan x menjadi, nampak gaya demam lagi la ni sebb x jadi dating next week...hati yang berkobar2 boleh jadi penyembuh sakit, tp bila dah x jadi, sakit datang balik..hehehe

ayat keciwa..hehehe