Sahabat Katak Bulat Yang Sporting Habis

Monday, 7 November 2011

tolong...Ada Benda Hilang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Setelah sekian lama KB menyepi dari berbloging, kali ni KB kembali semula. ayat macam dah 10 tahun pulak KB menyepi menghilangkan diri.


KB tahu, ramai bloger-bloger di luar sana menantikan kemunculan KB yang hot ni...cewah, macam kau artis lak kan nak guna ayat macm tu, walhal tiada siapa pon amek peduli pasal kau kan.

Balik pada cerita asalnya, KB rasa macam ada sesuatu yang hilang la, kalau ada benda hilang, apa patut kita buat ek,

A) Carik Sampai Dapat
B) Repot Polis
C) Minta tolong kawan-kawan yang prihatin untuk sama-sama cari
D) Buat tak tahu jek

Tapi rasanya biarkan je la kan. sebab apa, sebab KB pon tak tahu apa benda yang hilang tu, semangat hilang, sumber inspirasi, ataupun perasaan kat orang-orang terdekat dah hilang.

Apa pun, sepatah kata Puteri Aka Nora Danish, yang penting kita enjoy..Itu yang KB tetap tanam dalam hati, apa pon yang terjadi dekat hidup ni, life must go on, yang hilang biarkan hilang walhal KB tak tahu apa yang hilangnya..cuma hilang idea untuk buat entry agaknya, so ni la yang KB akan buat, mengarutkan diri sepanjang masa.



p/s: Tahniah kepada sahabat dan kenalan Kb yang akan melangsungkan perkahwinan masing-masing. Moga korang akan bahagia hingga anak cucu

p/s/s: Pada kawan-kawan yang menemui jodoh masing-masing tak kisah la baru bertunang ker, kene lamar ke dll seangkatan dengannya, KB doakan yang terbaik untuk korang, apa yang baik untuk korang, adalah terbaik untuk KB

p/s/s/s: tak jadi dating esok sebabnye...waaaaa. tak nak cerita la, tiada jodoh nak jumpa. ntah dapat ntah tidak dating dengan orang tu di masa akan datang, kalau ada jodoh, ada la, kalo takder, bukan rezki dia nak date nngn KB.heheheh

8 comments:

Aien Not Alien said...

mencari yang hilang....kalau tak hilang tak dicari...hehehe...

lama berdiam tanpa entri...hihi..

Katak Bulat said...

hehe.tp yg ni x thu apa yang hilang dan mencari benda yang tak thu apa benda..parah kes ni kan...

tu la, bila ada masa, baru ada entry...

si robot comel said...

Carik sampai dapat lah,hehe.

Katak Bulat said...

puas dah carik...die x moh jumpa gak..men nyorok2 agaknya..

Amirul Katak lenyek motokar said...

aku salah blog ker??? haha...sori ar pijan...aku giler bz..mcm2 hal...cuti pon mcm x cuti...

Katak Bulat said...

salah blog jadah ko bro...awat salah..sebab comel sngt ker blog aku ni..hehe..xder hal bro..ko kawen aku dah aply cuti 5 hari....khas buat ko tau..

Amirul Katak lenyek motokar said...

ha?? lama nye...biar betul ko nie...ko nk jd pengapit aku sampai honeymoon ker????

Katak Bulat said...

hahaha...tahu xper, aku kan pengapit yang setia..hahaha...cuti 3 hari bai, selasa aku mmg offday, so alang2 isnin tu sehari jek keje, beter aku mnx cuti jek...